Doodeman dakdekkersbedrijf Doodeman dakdekkersbedrijf

Dakrenovatie losliggend met een ballastlaag:

Slopen en afvoeren van de bestaande bedekking en eventueel grind. Het inspecteren van de ondergrond en indien nodig repareren. Het aanbrengen van een dampremmende laag. Het aanbrengen van de isolatie. Het aanbrengen van een laag APP bedekking volgens de brandmethode (alleen de naden). Een ballastlaag van grof gezeefd schoon dakgrind. Dakrenovatie losliggend met een ballastlaag

Dakrenovatie met vastliggende bedekking:

Slopen en afvoeren van de bestaande bedekking en eventueel grind. Het inspecteren van de ondergrond en indien nodig repareren. Het aanbrengen van een dampremmende laag. Het aanbrengen van de isolatie. Een laag APP dakbedekking van 3 mm dikte (Base) vastgeschroefd met de isolatie aan de ondergrond. Het aanbrengen van een laag APP bedekking volledig gebrand. Dakrenovatie met vastliggende bedekking

Randafwerking:

Aluminium daktrim dat ingewerkt wordt met een APP strook van voldoende breedte. De randafwerking wordt door ons standaard dubbel uitgevoerd. Meestal is de randafwerking de zwakke plek in het dak en de oorzaak van lekkages met als gevolg dat men vroegtijdig overgaat tot vernieuwen van de dakbedekking.

Zinken deklijst (kraalrand) aangebracht over de APP randafwerking De randafwerking wordt door ons standaard dubbel uitgevoerd. Meestal is de randafwerking de zwakke plek in het dak en de oorzaak van lekkages met als gevolg dat men vroegtijdig overgaat tot vernieuwen van de dakbedekking.

Het aanbrengen en aansluiten van doorvoeren zoals aluminium DW ontluchtingen, rookgasafvoeren (CV) en hemelwaterafvoeren. Onze hemelwaterafvoeren, in eigen beheer gemaakt, (alle types) worden altijd uitgevoerd in lood.